Webinar amb la JDC jueva sobre "La pandèmia COVID-19: reptes i oportunitats en els sistemes d'atenció a la gent gran en la comunitat"

Demà 1 d'abril, la Fundació Support ha estat convidada a participar en el Webinar sobre la pandèmia del Covid-19 i el suport a la gent gran, organitzat per la JDC, la principal organització humanitària jueva del món, amb més de 100 anys d'història i present a 70 països. Es tracta d'una taula rodona que es presenta amb el títol "La pandèmia COVID-19: reptes i oportunitats en els sistemes d'atenció a la gent gran en la comunitat", en la què participaran, entre d'altres experts, la doctora Jane Barrat, secretària general de la Federació Internacional de l’Envelliment (IFA), a més del director de la nostra entitat, Josep Maria Solé, com a expert en l'àmbit de la intervenció social, des de la visió dels drets de les persones amb discapacitat que propugna la Convenció Internacional de les Nacions Unides. Podeu accedir a informació i materials que ha posat a disposició la JDC, dirigits a professionals i voluntaris de l'àmbit social que atenen persones grans en el context de la pandèmia del Coronavirus i període de confinament (idiomes: hebreu, anglès i rus). L'organització farà pública la trobada un cop acabada.  
Webinar amb la JDC jueva sobre "La pandèmia COVID-19: reptes i oportunitats en els sistemes d'atenció a la gent gran en la comunitat"

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.