Presentació del llibre "Quan la pell parla", de Dolors Vilagran

El proper dimarts 9 d'abril, la Fundació Support acull a les seves instal·lacions la presentació del llibre de Dolors Vilagran, "Quan la pell parla". L'acte anirà a càrrec de l'autora i del director de Support, Josep Maria Solé. Dolors Vilagran és mare d’un fill que la societat no tracta com a la majoria. L'acció de Dolors Vilagran en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i la seva passió per l’escriptura l’han conduit a la publicació del llibre: “Quan la pell parla”, testimoni de tota un vida. "La nostra admiració per la Dolors i el llaç que ens uneix a ella en la lluita dels drets de les persones amb discapacitat ens omplen de satisfacció, i és per aquest motiu que convidem a tothom a la presentació del seu llibre a casa nostra". Presentació Dia: dimarts 9 d'abril de 2019 Lloc: Auditori de Support (Pierre Vilar 5. Girona) Hora: 17.00 hores

Acte obert. Places limitades. Preguem confirmeu assistència a: comunicacio@supportgirona.cat

Presentació del llibre "Quan la pell parla", de Dolors Vilagran

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.