Nou entitats de la ciutat creen Girona Voluntària, coordinadora d’entitats socials i acció comunitària

Neix a Girona una nova federació sense ànim de lucre, a partir de la coordinació de nou entitats socials de la ciutat. S'anomena Girona Voluntària, i té per objectiu promoure un nou tipus de voluntariat, que s'obri tant a nous perfils de col·laboradors, com a un gran ventall de serveis més enllà de l'acció social. Tot plegat, amb la vista posada a cobrir les noves necessitats de la societat, algunes de les quals han aflorat amb la pandèmia de la covid-19. La presentació de la nova entitat es va dur a terme ahir a l'auditori de Support-Girona. Les entitats que han impulsat Girona Voluntària són: l'AFA del Centre d'Educació Especial Palau, l'Associació MIFAS, l'Associació Multicapacitats, la Fundació Oncolliga, la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Sant Vicenç de Paül, la Fundació SERGI, Support-Girona i el GEiEG-Grup Excursionista i Esportiu Gironí. Totes elles treballaran en xarxa i amb voluntat de fer un projecte «comú i compartit». Girona Voluntària, coordinadora d’entitats socials i acció comunitària, vol promoure el treball conjunt de les entitats d'acció social i comunitària de les comarques de Girona, amb l'ànim de compartir sinèrgies i voluntats a favor de l’atenció a les persones i reforçar les entitats i la seva gestió, a través de la promoció i foment del voluntariat en els àmbits social, cultural, de les persones amb discapacitat, de l'educació, el foment de l'esport i dels hàbits saludables, de la solidaritat i del progrés social. En espera de disposar d’un lloc web, els interessats en el projecte poden escriure a gironavoluntaria@gmail.com. També podeu seguir l'activitat de Girona Voluntària a Twitter (@GVoluntaria) i a Instagram (@gironavoluntaria).  
Nou entitats de la ciutat creen Girona Voluntària, coordinadora d’entitats socials i acció comunitària

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.