Assistim a la Zero-Project Conference 2018

Des d'avui i fins el 23 de febrer assistim a la Zero-Project Conference, organitzada per Zero Project a Viena, entitat no governamental austríaca impulsada per la ESSL Foundation i encarregada de monitoritzar la implementació de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides arreu del món. Anualment, organitzen una conferència anual a on s'atorguen els premis anuals a les pràctiques socials més innovadores en aquest camp de treball i a les millors polítiques en matèria de discapacitat, accessibilitat, implementació de la Convenció i inclusió social. Fins el moment, les tasques i investigació de Zero Project s'han centrat en el treball i l'ocupació, l'accessibilitat, la vida independent, la participació política, l'educació inclusiva i les TIC. En aquest enllaç us podeu informar del programa que s'està desplegant.
Assistim a la Zero-Project Conference 2018

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.