El Dr. Claudi Camps, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

El director assistencial de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de Girona i Comarques, el doctor Claudi camps, ha estat guardonat amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga enguany la Generalitat de Catalunya, una distinció que s'atorga a personalitats que han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Les distincions van ser creades pel Govern l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català, que justament dóna nom al nostre centre hospitalari. Volem expressar públicament la nostra satisfacció per aquest merescut reconeixement al doctor Camps, amb qui compartim una mateixa visió i filosofia del que ha de ser l'atenció a la salut mental de les persones i amb qui treballem colza a colze per ser millors professionals al servei dels usuaris i les famílies que atenem a la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines. Moltes felicitats! de debò.  
El Dr. Claudi Camps, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.