Amb els millors desitjos, Bon Nadal!

Aquest matí hem celebrat la reunió general de la Fundació que organitzem cada any per Nadal. Durant la trobada, el director general de l'entitat, Josep Maria Solé, ha exposat els reptes de la Fundació davant les practiques que s'imposen en compliment de l'article 12 de la Convenció de l'ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat i que afecten a tots els àmbits d'actuació respecte les persones amb discapacitat (jurídic, salut, tutela, social, etc.). Tot seguit, professionals de la Fundació han explicat el treball realitzat en diferents fòrums internacionals als quals s'hi han assistit durant el 2015.     [gallery columns="4" ids="772,770,769,768"] Amb els millors desitjos! felicitacio_web
Amb els millors desitjos, Bon Nadal!

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.