Èxit de la Jornada de cloenda del 10è aniversari

Divendres, prop de dos-cents professionals dels sectors socials i salut així com d’altres sectors implicats en la protecció de les persones vulnerables com ara justícia o seguretat ciutadana van assistir a la Jornada de cloenda del desè aniversari de la Fundació Tutelar. Durant la jornada es va debatre sobre aspectes claus a l’entorn de la temàtica i es va presentar el document de conclusions del 1er Cicle "El Repte social: protegir persones en situació de vulnerabilitat", organitzat amb motiu de l’any commemoratiu i que recull les aportacions i reflexions dels experts que van participar-hi. La Jornada, que va tenir llocc a l’EspaiCaixa, va comptar amb la intervenció de la directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny, que va obrir l’acte acompanyada del president de la Fundació Tutelar, Pere Cornellà; el director de l'Observatori d'Ètica Aplicada de la Fundació Campus Arnau d’Escala, Joan Manuel del Pozo, va oferir la conferència inaugural "Dignitat, autonomia i benestar de persones en situacions de vulnerabilitat", fent una excel•lent exposició del sentit i significat dels tres conceptes. Tot seguit i sota el títol "Envers els nous reptes de la protecció jurídica: mirades multidisciplinars", es va celebrar una taula rodona on els participants van centrar el debat en els diferents àmbits d’actuació: la tutela, a càrrec de Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines; la salut mental, a càrrec de Claudi Camps, director de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l'Institut d'Assistència Sanitària; el sector de la gent gran, a càrrec de Miquel Gusart, psicòleg terapeuta familiar i investigador especialitzat en envelliment; i de l’àmbit de la discapacitat intel•lectual, a càrrec de Glòria Fàbrega, coordinadora assistencial de Plataforma Educativa. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de Jaume Masana, director territorial Catalunya "la Caixa", entitat col•laboradora amb les finalitats de la Fundació. Compartim amb vosaltres el document 1er Cicle “El Repte social: protegir persones en situació de vulnerabilitat”.
Èxit de la Jornada de cloenda del 10è aniversari

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.