Presentació a Catalunya dels materials del Projecte europeu I-Decide, de suport a la presa de decisions

El proper dijous 30 de juliol, la Fundació Support-Girona durà a terme la jornada de presentació dels materials desenvolupats pel projecte europeu “I-Decide”, de suport a la presa de decisions. “I-Decide” és un projecte finançat amb fons europeus, liderat per Support-Girona, que té per objectiu ajudar als professionals de suport a que les persones adultes amb discapacitat puguin desenvolupar les habilitats que necessiten per prendre decisions, proporcionant-les les eines adequades i el suport a la presa de decisions que necessiten. Això els permetrà tenir més control sobre la seva vida i els ajudarà a prendre decisions importants en les àrees de finances personals, assistència sanitària i drets del consumidor. Moltes persones amb discapacitat entren en l’edat adulta amb poca capacitat en habilitats digitals, alfabetització i numèriques. El projecte col·laboratiu I-Decide pretén millorar aquestes habilitats per promoure la presa de decisions amb suport, respectant plenament els desitjos i les preferències de la persona. La jornada se celebrarà en format virtual, de 10.00 a 12.00 hores.     Programa  10.00 -10.10 h. - Benvinguda Josep Maria Solé, director de Support-Girona 10.10-10.30 h. Context i moment actual de l’adaptació de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de Nacions Unides. L’Estat espanyol i Catalunya. Jordi Ribot, catedràtic de Dret civil i director de l’Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la Universitat de Girona 10.30 -10.45 h. La metodologia I-Decide Lluís Marroyo, director de la Fundació Campus Arnau d’Escala de Girona. 10.45-11.30 h. I-Decide des de la pràctica professional: la prova pilot Ferran Blanco, coordinador de Projectes de Support-Girona Núria Molist, psicòloga de la Fundació Astres 11.30-11.45 h. I-Decide en el futur Josep Maria Solé, director de Support-Girona 11.45-12.00 h. Espai de reflexió. Debat. Inscripcions  
Presentació a Catalunya dels materials del Projecte europeu I-Decide, de suport a la presa de decisions

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.