"#Matealestigma: en joc per la salut mental”, conferència a Support el 18 de setembre

El proper 18 de setembre, Support acull la conferència "#Matealestigma: en joc per la salut mental”, a càrrec del psicòleg esportiu Oriol Incarbone, de la Fundació Hestia. La conferència, proposada per Hestia i organitzada conjuntament per l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, la Fundació Drissa i la Fundació Support, tractarà dels beneficis psicològics de l’activitat física. La Fundación Hestia és una entitat sense ànim de lucre destinada a la protecció, innovació i sensibilització en l'àmbit de les persones afectades per malalties i trastorns mentals o malalties associades a l'envelliment. Una de les seves línies d'actuació és el desenvolupament de projectes de sensibilització per conscienciar la societat de la necessitat de implicar-se en l'efectivitat dels drets que garanteixen el benestar i la integració d'aquestes persones vulnerables. En el marc d'aquesta activitat de sensibilització, s'enquadra el projecte #Matealestigma. El projecte #Matealestigma neix de la voluntat de la Fundació Hestia i el Bàsquet Menorca de "formar equip" a favor de la salut mental. La xerrada es durà a terme en el marc del partit que enfrontarà el Club de Bàsquet Girona contra l’Hestia Menorca.   Dia: 18 de setembre Lloc: Auditori Support (/C/Pierre Vilar 5. Baixos. Girona) Hora: 16.00 hores La conferència és oberta a tothom. Places limitades. Millor reservar seient a: comunicacio@supportgirona.cat
"#Matealestigma: en joc per la salut mental”, conferència a Support el 18 de setembre

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.