Intervenció en el congrés CONFCAP2017, sobre els drets de les persones i les limitacions legals per exercir-los

Del 18 de desembre i fins avui, hem participat en el congrés CONFCAP2017, celebrat a París i organitzat per Collectif Contrast. La conferència d'enguany, centrada en el debat i experiències sobre els drets de les persones i les limitacions legals per exercir-los ens ha permès exposar com actuem en casos complexos d'acompanyament, on la discapacitat psicosocial i abús de tòxics posa en greu situació d'exclusió social a la persona. Cécile Crouzet ha estat la responsable d'explicar en nom de la Fundació Tutelar el procediment d'actuació. Hem compartit debat amb Tina Minkowitz, jurista i ideòloga de l'art. 12. de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides, que ha posat l'accént en els drets de la persona a fer segons la seva voluntat i a rebre els suports adequats per posar-los en pràctica, Jean-Philippe Cobbaut, jurista i filòsof, director del Centre d'Ètica Médica de la Universitat de Lille, Nicole Maestracci, magistrada i membre del Consell Constitucional de França, André Bitton, fundador i president de la CRPA (cercle de reflexió sobre actuacions en psiquiatria), entre d'altres experts del món de l justícia, la salut i la medicina, la docència i la recerca de diferents països d'Europa i els Estats Units. Podeu consultar aquí el programa tractat a CONFCAP2017  
Intervenció en el congrés CONFCAP2017, sobre els drets de les persones i les limitacions legals per exercir-los

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.