16 de maig de 2022. Organitzat per la Universitat de Costa Rica, Nacions Unides i la Comissió d'Accés a la Justícia del país. Intervenen la direcció de Support-Girona i professionals de l'entitat. Connexió hora espanyola: 18.00 hores. Zoom: https://udecr.zoom.us/j/86819560038?pwd=ZnM3QWNRcU9DSnd3dFdSa1g0NjBLdz09 ID de reunió: 868 1956 0038 - Codi d'accés: 931603
Foro “Avances y desafíos de la figura jurídica de apoyo para personas con discapacidad”
5 i 6 de maig de 2022 - EASP Conference. Zagreb. Croàcia. Programa i inscripcions
International Conference: ‘The Future of the Right to Work: What Role for the Social Economy?’
6 d'abril de 2022. Organitza iSocial. Amb PP&TOWN COMPAGNON de MassFactory (Espanya, Canadà) i REHAB-LAB de CMRRF Kerpape (França). Programa i inscripcions.
Proper Innobreak: “Solucions 4.0 que empoderen i faciliten l’autonomia personal”
De l'1 d'abril al 20 de maig de 2022. Organitzat per l'ACM i dirigit als equips de serveis socials municipals i comarcals. El director de Support-Girona, Josep Maria Solé, hi participa com a ponent. Programa i inscripcions.
Curs on line: “De l’atenció centrada en la persona al self directed support. Edició Vegueria de Ponent”
31 de març de 2022. Amb la participació com a ponent del director de Support-Girona, Josep Maria Solé. Organitza l'ACM. Programa i inscripcions. 
Seminari online “La llei d’accessibilitat i la perspectiva de gènere en les polítiques públiques”
28 de març de 2022. Presideix el grup el director de Support-Girona, Josep Maria Solé. Aquest MF debat sobre estratègies i pràctiques dirigies a implementar l'art. 19 de la CDPD. El grup recull bones pràctiques en la desinstitucionalització i suports a l'habitatge i treballa eines que facilitin la participació de les persones i la vida independent. Fa recomanacions a l'àmbit polític.
Reunió del Member Fora (MF) on Inclusive Living de l’EASPD
18 de març de 2022. Organitzada pel Comitè d'Ètica Assistencial de la Fundació CCSM. Programa i inscripcions.
Jornada sobre els drets bàsics en l’internament psiquiàtric
Avui fa 6 mesos que va entrar en vigor la llei per la qual, ningú, mai més, podrà veure limitada la seva capacitat jurídica. Amb aquest motiu, el director de Support-Girona, Josep Maria Solé, participa avui al Fet a Mida, amb el treballador social de l' FMMC, Marc Muñoz, i la Montse Llinàs, testimoni d'un canvi de suport, de tutela a assistència. No us el perdeu!
28 de febrer de 2022 - Sessió organitzada per l'EASPD per aprofundir en la situació actual dels proveïdors de serveis de suport a les persones amb discapacitat a Ucraïna en el marc del conflicte amb Rússia. Programa i inscripcions
#Webinar “The reality for support services in Ukraine”