Dijous 15 de juliol. Jornada organitzada per la Comissió de Normativa i Secció de Dret de la Infància i l'Adolescència de l'ICAB. Programa i inscripcions
Jornada “La protecció integral dels drets de la infància, l’adolescència i les persones amb discapacitat: l’abast de les noves reformes legislatives”
Dimecres 14 de juliol de 2021. Suport-Girona impartirà formació a la Universitat de Siegen (Alemanya) sobre com s'organitzen els serveis socials a Catalunya i concretament a Support-Girona en el marc del paradigma de la CDPD. La formació anirà a càrrec del director de Josep Maria Solé, director de Support-Girona, convidat pel Centre de Planificació i Avaluació dels serveis socials.
Formació de Support-Girona a la Universitat de Siegen
Dijous 8 i divendres 9 de juliol 2021. III Congrés de l'Acció Social inclusio.cat. La directora tècnica de Support-Girona, Glòria Cerrato, presenta la comunicació "Espai Obert. Servei comunitari de suport a l'exercici dels drets de les persones".
III Congrés de l’Acció Social inclusio.cat
Dijous 8 de juliol de 2021. Jornada organitzada per Dincat sobre les implicacions en la reforma de la legislació civil i processal d'àmbit estatal en matèria de capacitat jurídica a Catalunya. Programa 
Jornada sobre el codi civil i la capacitat jurídica
Divendre 18 de juny de 2021. Espai de reflexió dirigit a professionals que treballen amb gent gran. Inscripcions
Abuso y malatrato en la vejez: repensar los estereotipos para un mejor trato
Dimarts 15 de juny de 2021. Amb la participació del director de Support-Girona, Josep Maria Solé. Organitzat per SOM SALUT MENTAL 360. Programa i inscripcions.
Webinar “Drets i salut mental: cap a la capacitat jurídica universal. Implicacions, reptes i bones pràctiques”
Dijous 10 de juny de 2021. Jornada organitzada per l'OMS. Programa i inscripcions.
Launch event of WHO’s new guidance on community mental health services: Promoting person-centred and rights-based approaches
Una bona entrevista de la SER al director de Support-Girona, Josep Maria Solé. Informa del canvi de paradigma que implica la nova llei de la capacitat jurídica en què mai més ningú podrà decidir per una persona amb discapacitat. Com? Quins són els reptes? Escolta d'entrevista!