El 15 d’octubre de 2015, Support-Girona va exercir el primer suport per la via de l’assistència. En la nostra missió de donar suport global i individualitzat a les persones amb discapacitat que acompanyem, promovent la seva inclusió social i els Drets Humans, estem convençuts que l’assistència és la millor via per donar suport a la presa i gestió de les seves decisions, amb constància i dedicació, de manera propera i proactiva en el suport cap a la inclusió social, la vida independent i en la comunitat. Aquest suport a la presa de decisions fa referència a pràctiques, acords, relacions i ajustaments dissenyats per a que les persones amb discapacitat puguin prendre les seves pròpies decisions sobre el seu trajecte de vida, incloent-hi la manera en com aquestes decisions es comuniquen i es porten a la pràctica. Compartim amb vosaltres la feina feta en aquest any tan complex que hem deixat enrere.