Support-Girona rep el certificat d'energia verda

La Fundació Support-Girona ha estat acreditada amb el certificat d'energia verda, que acredita l'origen renovable de l'energia que consumeix a les seves instal·lacions. Escollir energia verda és una aposta per un futur millor. És una aposta de lluita contra el canvi climàtic i de contribució per un món millor perquè l’energia verda no emet gasos contaminants, residus radioactius ni ofereix problemes de salut. Escollint energia verda reduïm l’empremta mediambiental i les emissions de CO2 a l’atmosfera. Certificat de la CNMC Si demanes energia verda, a més de convertir-te en un contribuent a un món net, es rep un certificat de la CNMC (Comissió Nacional del Mercat i la Competència) acreditant l’origen renovable de l’energia que consumeixis.
Support-Girona rep el certificat d'energia verda

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015