El proper dimecres 29, el director de Support, Josep Maria Solé, participarà en un nou seminari de l’EASPD, centrat en aquesta ocasió en els aspectes ètics en la provisió dels serveis de suport a les persones amb discapacitat durant la pandèmica de la Covid19. La connexió serà  a les 14.00 hores.

En el context de la pandèmia, les persones amb discapacitat poden córrer el risc de patir una discriminació addicional, en funció del seu estat de salut general i la seva condició mèdica. Aquest seminari web abordarà el paper que tenen els serveis de suport, per garantir que els drets de les persones amb discapacitat siguin respectats en igualtat de condicions i que puguin accedir a l’atenció mèdica i social que necessiten.
La connexió es durà a terme a les 14.00 hores, a través de Zoom.

Programa

14.00 h Benvinguda
14.05 h Taula rodona

Moderator: Ms Sabrina Ferraina, EASPD
Gerard Quinn, National University of Ireland Galway, Ireland
Josep Maria Solé, SUPPORT, Spain
Pat Clarke, European Disability Forum, Belgium
Emmanuelle Grange, Head of Disability and Inclusion Unit, DG Employment

14.40 Debat
14.55 Cloenda
Jim Crowe, President, EASPD

Podeu fer les vostres inscripcions en aquest enllaç abans de les 10.00 hores, del mateix dimecres 29 d’abril.