Demà 1 d’abril, la Fundació Support ha estat convidada a participar en el Webinar sobre la pandèmia del Covid-19 i el suport a la gent gran, organitzat per la JDC, la principal organització humanitària jueva del món, amb més de 100 anys d’història i present a 70 països. Es tracta d’una taula rodona que es presenta amb el títol “La pandèmia COVID-19: reptes i oportunitats en els sistemes d’atenció a la gent gran en la comunitat”, en la què participaran, entre d’altres experts, la doctora Jane Barrat, secretària general de la Federació Internacional de l’Envelliment (IFA), a més del director de la nostra entitat, Josep Maria Solé, com a expert en l’àmbit de la intervenció social, des de la visió dels drets de les persones amb discapacitat que propugna la Convenció Internacional de les Nacions Unides.

Podeu accedir a informació i materials que ha posat a disposició la JDC, dirigits a professionals i voluntaris de l’àmbit social que atenen persones grans en el context de la pandèmia del Coronavirus i període de confinament (idiomes: hebreu, anglès i rus).

L’organització farà pública la trobada un cop acabada.