Avui, convidats per les grans organitzacions socials franceses hem tingut l’ocasió d’explicar quina és la visió de la Fundació Support sobre el que hauria de ser la transformació dels serveis socials i de salut de llarga durada i, també, l’experiència d’aquesta transformació viscuda per Support a comarques gironines. L’ocasió ha estat la jornada, celebrada a París, organitzada per la Federació dels establiments hospitalaris d’ajuda a les persones, la Mutualitat francesaNexem (organització professional dels empresaris del sector social) i la Unió Nacional de l’ajuda a domicili). L’eix central de la jornada ha estat la transformació l’oferta dels serveis socials i de salut de llarga durada per adaptar-se als nous requeriments de la societat i, sobretot, als drets humans de les persones amb discapacitat dictats per la Convenció Internacional de les Nacions Unides. La intervenció ha anat a càrrec del director de Support, Josep Maria Solé.

Programa