El proper 18 de setembre, Support acull la conferència “#Matealestigma: en joc per la salut mental”, a càrrec del psicòleg esportiu Oriol Incarbone, de la Fundació Hestia. La conferència, proposada per Hestia i organitzada conjuntament per l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, la Fundació Drissa i la Fundació Support, tractarà dels beneficis psicològics de l’activitat física.

La Fundación Hestia és una entitat sense ànim de lucre destinada a la protecció, innovació i sensibilització en l’àmbit de les persones afectades per malalties i trastorns mentals o malalties associades a l’envelliment. Una de les seves línies d’actuació és el desenvolupament de projectes de sensibilització per conscienciar la societat de la necessitat de implicar-se en l’efectivitat dels drets que garanteixen el benestar i la integració d’aquestes persones vulnerables. En el marc d’aquesta activitat de sensibilització, s’enquadra el projecte #Matealestigma.

El projecte #Matealestigma neix de la voluntat de la Fundació Hestia i el Bàsquet Menorca de “formar equip” a favor de la salut mental. La xerrada es durà a terme en el marc del partit que enfrontarà el Club de Bàsquet Girona contra l’Hestia Menorca.

 

Dia: 18 de setembre
Lloc: Auditori Support (/C/Pierre Vilar 5. Baixos. Girona)
Hora: 16.00 hores

La conferència és oberta a tothom. Places limitades. Millor reservar seient a: comunicacio@supportgirona.cat