Presentació del llibre "Quan la pell parla", de Dolors Vilagran

El proper dimarts 9 d'abril, la Fundació Support acull a les seves instal·lacions la presentació del llibre de Dolors Vilagran, "Quan la pell parla". L'acte anirà a càrrec de l'autora i del director de Support, Josep Maria Solé. Dolors Vilagran és mare d’un fill que la societat no tracta com a la majoria. L'acció de Dolors Vilagran en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i la seva passió per l’escriptura l’han conduit a la publicació del llibre: “Quan la pell parla”, testimoni de tota un vida. "La nostra admiració per la Dolors i el llaç que ens uneix a ella en la lluita dels drets de les persones amb discapacitat ens omplen de satisfacció, i és per aquest motiu que convidem a tothom a la presentació del seu llibre a casa nostra". Presentació Dia: dimarts 9 d'abril de 2019 Lloc: Auditori de Support (Pierre Vilar 5. Girona) Hora: 17.00 hores

Acte obert. Places limitades. Preguem confirmeu assistència a: comunicacio@supportgirona.cat

Presentació del llibre "Quan la pell parla", de Dolors Vilagran

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015