El proper dimarts 9 d’abril, la Fundació Support acull a les seves instal·lacions la presentació del llibre de Dolors Vilagran, “Quan la pell parla”. L’acte anirà a càrrec de l’autora i del director de Support, Josep Maria Solé.
Dolors Vilagran és mare d’un fill que la societat no tracta com a la majoria. L’acció de Dolors Vilagran en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i la seva passió per l’escriptura l’han conduit a la publicació del llibre: “Quan la pell parla”, testimoni de tota un vida. “La nostra admiració per la Dolors i el llaç que ens uneix a ella en la lluita dels drets de les persones amb discapacitat ens omplen de satisfacció, i és per aquest motiu que convidem a tothom a la presentació del seu llibre a casa nostra”.

Presentació
Dia: dimarts 9 d’abril de 2019
Lloc: Auditori de Support (Pierre Vilar 5. Girona)
Hora: 17.00 hores

Acte obert. Places limitades. Preguem confirmeu assistència a: comunicacio@supportgirona.cat