Ahir i avui s’ha dut a terme la tercera jornada de treball del projecte Top House a Viena. TopHouse, projecte finançat amb fons europeus, té com a objectiu definir i facilitar el desenvolupament de les competències dels professionals involucrats en el procés d’assessorament i provisió de suport assistencial i d’habitatge a les persones amb discapacitat, de manera respectuosa amb els seus drets i voluntats. Aquest projecte, en el què hi participa Support com a soci, està liderat per l’Essl Foundation (Zero Project) i participat les organitzacions socials: Jugen and Werk Begleitung (Àustria), ASPA Foundation (Finlàndia), Irish Council For Social Housing (Irlanda), l’EASPD (Bèlgica) i Homeless Link (Anglaterra). Durant l’estada a Viena s’han pogut tancar els manuals finals i dissenyar la formació de formadors que tindrà lloc a Londres al mes de març del 2019.

Paral·lelament, s’ha presentat la versió final de l’informe  que engloba bones pràctiques de les organitzacions integrants en el consorci del projecte i s’han decidit les estratègies de comunicació que se seguiran per maximitzar l’impacte dels materials TopHouse .

Saber més del projecte TopHouse

Peu de foto:
Membres del grup de treball del projecte TopHouse. Ferran Blanco, treballador social de Support (el segon començant per la dreta).