El proper dijous 4 d’octubre de 2018, a les 18h00, la Fundació iSocial, de la qual som membres fundadors, organitza una sessió informativa sobre el nou Curs de Postgrau “Innovació i transformació de l’acció social”, impulsat en col·laboració amb l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i el Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya. La sessió informativa es realitzarà a la seu del Col.legi Oficial de Treball Social, al carrer Portaferrissa 18, 1r., de Barcelona. Hi intervindran Pilar Rodríguez, treballadora social i vicepresidenta de la fundació, i Toni Codina, director de la fundació i codirector del curs. El curs es realitzarà de gener a juny de 2019, i compta amb una part teòrica, visites pràctiques a institucions públiques i privades amb projectes innovadors, i un viatge de tres dies a Finlàndia. Aquest octubre s’obriran les pre-inscripcions al web de la Universitat de Barcelona.

Consulteu aquí programa