Els dies 4 i 5 d’octubre, Barcelona (CaixaForum) serà la seu de la propera conferència internacional de l’EASPD que es presenta amb el títol “Tecnologia i digitalització en l’atenció social. Impacte en l’educació, el treball i la vida independent”. El congrés, coorganitzat enguany per la nostra fundació Support (Fundació Tutelar Girona), Entelis (European Network for Technology Enhanced Learning i an Enclusive Society, Plataforma Educativa, Grup Ramon Noguera, la CONACEE (Confederació Nacional de Centres Especials de Treball) i Som Fundació, té com a objectiu conèixer com les TIC i les solucions digitals impacten en l’atenció a social a les persones i quines pràctiques s’estan duent ja a terme.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç
Disposeu de tota la informació actualitzada sobre el programa, les inscripcions i participació als diferents workshops a la pàgina web oficial del congres: www.technologybcn2018.com