Conferència anual de l'EASP: "La economia social com a model d'inclusió social efectiu"

Del 13 al 16 de juny assistim a la conferència anual de l'EASPD (Varna, Bulgària), plataforma europea de la qual formem part.La conferència d'aquest any porta per títol “Social Economy as an Effective Model for Social Inclusion - Social entrepreneurship, social services, employment”. Podeu consultar el programa en aquest enllaç. Durant aquests dies tractarem:
  • Presentació i debat sobre el concepte d'economia social i els seus efectes sobre la qualitat de vida i la inclusió social a través dels seus valors subjacents, iniciatives i accions.
  • Exposició de casos exponents d'organitzacions que independentment de si treballen directament en el camp de la discapacitat o no, són models de diversitat i integració de la discapacitat.
  • Debat sobre com l'economia social pot contribuir als objectius del desenvolupament sostenible que promou l'ONU.
  • Promoció de la integració de la discapacitat en la societat en general i en les empreses i organitzacions de l'economia social en particular. Experiències.
  • Presentació de l'estratègia de la Unió Europea sobre l'economia social. Debat.
  • Avaluació de conceptes i factors d'èxit.
  • Presentació dels marcs legals, financers i fiscals per al seu desenvolupament.

El director de Support, Josep Maria Solé, ha presentat la conferència de l'EASPD:“Tecnologia i digitalització en els serveis de suport i atenció a les persones. L’impacte en l’educació, el treball i la vida independent”, que se celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre a Barcelona. Un esdeveniment internacional coorganitzat per Support, Fundació Tutelar Girona.  

 
Conferència anual de l'EASP: "La economia social com a model d'inclusió social efectiu"

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015