Des d’avui i fins el 23 de febrer assistim a la Zero-Project Conference, organitzada per Zero Project a Viena, entitat no governamental austríaca impulsada per la ESSL Foundation i encarregada de monitoritzar la implementació de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides arreu del món. Anualment, organitzen una conferència anual a on s’atorguen els premis anuals a les pràctiques socials més innovadores en aquest camp de treball i a les millors polítiques en matèria de discapacitat, accessibilitat, implementació de la Convenció i inclusió social.

Fins el moment, les tasques i investigació de Zero Project s’han centrat en el treball i l’ocupació, l’accessibilitat, la vida independent, la participació política, l’educació inclusiva i les TIC.

En aquest enllaç us podeu informar del programa que s’està desplegant.