El director assistencial de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de Girona i Comarques, el doctor Claudi camps, ha estat guardonat amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga enguany la Generalitat de Catalunya, una distinció que s’atorga a personalitats que han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Les distincions van ser creades pel Govern l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català, que justament dóna nom al nostre centre hospitalari. Volem expressar públicament la nostra satisfacció per aquest merescut reconeixement al doctor Camps, amb qui compartim una mateixa visió i filosofia del que ha de ser l’atenció a la salut mental de les persones i amb qui treballem colza a colze per ser millors professionals al servei dels usuaris i les famílies que atenem a la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines. Moltes felicitats! de debò.