Convidats d’excepció han donat avui el tret de sortida a la segona part del Pla de Formació intern de la Fundació Tutelar. Aquest matí Víctor Küppers i sor Lucía Caram han obert la sessió inaugural del curs amb l’encàrrec de fer reflexionar als professionals sobre l’automotivació en la importància de cuidar les persones. Cada un d’ells, en el seu estil i amb discurs propi, ens han ofert missatges per pensar en com les actituds  personals davant les diferents realitats quotidianes són cabdals per encarar la vida personal i laboral.

El Pla de Formació de la Fundació, organitzat per l’entitat amb el suport de l’Universitat de Girona, està focalitzat en el lideratge i la gestió personal. Té com a objectiu donar eines als professionals per gestionar la seva feina i millorar la qualitat del servei i està està estructurat en sessions grupals.