La Junta Directiva de la FOCIR ha aprovat la incorporació de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines a la Federació.

La FOCIR és l’única plataforma formada per actors de la societat civil catalana que fan diplomàcia pública. Neix al 1995 fruit de la concertació de diferents associacions catalanes interessades en el foment de la seva presència internacional i de la de Catalunya.

El repte principal de la FOCIR és ser la veu de la societat civil en matèria de política exterior catalana, interlocutant amb la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, alhora que tracta de donar rellevància i visibilitat a la tasca que les entitats dueu a terme a nivell internacional.

La incorporació serà oficialment ratificada per l’Assemblea General Ordinària de la Federació que tindrà lloc durant el primer trimestre del proper any.

Entitats membres FOCIR

Més informació FOCIR