El proper divendres, 8 de maig, s’inicia la primera de les “Jornades d’Innovació Social i Discapacitat: debats sobre la discapacitat d’una societat en transformació”. Aquesta primera trobada presencial tindrà lloc a Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona, on es debatrà sobre “Drets i Deures”. L’acte començarà a les 9 hores del matí i finalitzarà a les 14 hores. En el cas que no puguis assistir presencialment al debat i donat que el més important és que entre tots aconseguim un debat ric, plural i on puguin estar representades les veus de tots nosaltres, s’ha previst el seguiment i participació a la jornada per “streaming”. Només necessites un ordinador i connexió a internet. Us podeu inscriure en aquesta modalitat clicant aquí.

Et conferenciant que introduirà el debat serà el periodista i filòsof, Josep Ramoneda; i que el coordinador relator serà Josep Maria Solé, advocat i consultor, expert en la gestió de Serveis Socials i director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines. A més, es duran a terme unes taules on es podrà debatre en major profunditat sobre totes aquelles qüestions per serviran per alimentar el discurs, del què es presentaran les conclusions que tancaran la jornada.

Ens agradaria molt, si no podeu acompanyar-nos presencialment, comptar amb la vostra presència “online”; ja que de ben segur les vostres opinions ens serviran per enriquir encara més aquest debat tant necessari.

Us hi esperem!