Ahir vam tenir el plaer de trobar-nos amb els professionals i família d’una gran organització empresarial i social com és La Fageda, amb qui ens uneix un lligam històric i objectius comuns. Aquesta trobada va ser una sessió de formació als professionals de l’empresa sobre les novetats en l’àmbit de la protecció i suport a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat. Posteriorment, amb un registre més pràctic, vàrem mantenir una trobada amb familiars de persones ateses sobre la planificació del futur dels seus familiars.

La Fundació Tutelar de les Comarques Gironines ha mantingut una col·laboració molt estreta, des de la seva creació, amb La Fageda, fins el punt que aquesta entitat va dissoldre una Fundació del grup que atenia persones tutelades i es va integrar en el Patronat de la Fundació Tutelar designant un representant.

Aquesta trobada forma part del programa de formació anual dissenyat per la Fundació per informar i assessorar a les entitats, associacions, i organitzacions de caràcter divers sobre la nostra activitat i actualitat en relació amb la protecció jurídica i social de persones en situació de vulnerabilitat.