L’any 2014, la Fundació va signar un conveni de col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG) per facilitar l’estada en pràctiques dels alumnes del Grau de Treball Social a la nostra entitat. En el marc d’aquest d’acord, també s’han impulsat conferències dels experts de la Fundació als alumnes de l’especialitat.

Avui, la cap de l’Àrea Social, Glòria Cerrato, i la cap de l’Àrea Jurídica, Núria Pi, han ofert una xerrada als alumnes de primer curs del Grau de Treball Social. L’espai s’ha dedicat especialment a informar sobre quin tipus de recurs és la Fundació Tutelar, les diferents figures titulars existents i a explicar diferents casos pràctics. L’objectiu de l’entitat és traslladar als futurs professionals com intervé el treballador social en els diferents recursos existents i què se n’espera de la seva feina. “Saber treballar en equip, un dels factors més importants a desenvolupar”, segons Cerrato.