El dimarts 24 de febrer, la Fundació Drissa, entitat de la qual som patrons, oferirà una conferència sobre els serveis d’habitatge que té en funcionament l’organització. L’acte, organitzat per l’Associació Família i Salut Mental de les Comarques Gironines, tindrà lloc a a la sala d’actes de l’Hotel d’entitats de Girona (C/Rutlla, 20-22). Impartirà la conferència la psicòloga Núria Fornalés, cap de l’Àrea Social de la Fundació DRISSA.

Servei d’Habitatge

Amb l’objectiu de facilitar la integració plena dels seus usuaris i usuàries en la comunitat, Drissa obre l’any 2006 el Servei d’Habitatge amb una llar amb suport i un Servei d’Autonomia a la pròpia llar (2008). La llar amb suport és un dispositiu residencial comunitari, ubicat en un edifici integrat en l’entorn social, on s’ofereix allotjament, supervisió i suport a persones afectades per un trastorn mental sever i amb problemes d’habitatge. La llar amb suport disposa de sis places (ocupació mitjana de quatre persones, amb dues altes i dues baixes).
El Servei d’Autonomia a la pròpia llar permet evitar que la persona abandoni casa seva. Durant el 2013 es van atendre dinou persones.