En l’acte de concessió del Premi Sant Fèlix 2015 a la Fundació Tutelar de les Comarques de Girona, el bisbe Francesc Pardo ha agraït la important tasca que desenvolupa aquesta entitat en presència del seu president –Josep Cornellà-, del seu director gerent –Josep M. Solé-, dels membres del seu patronat i d’un nombrós grup de treballadors.  “La Fundació Tutelar dona vida i esperança”, ha dit el bisbe. I ha afegit: “mai no esquiva la gran pregunta ètica que ens planteja ja l’Antic Testament: Què n’has fet del teu germà?, sinó que l’afronta amb coratge i amb un lloable esperit de servei a les persones i al país sencer”. En aquest sentit, Josep Cornellà ha dit en la seva intervenció d’agraïment pel premi, que “La Fundació mai no ha dit que no a ningú, i acull tothom”, en referència a la missió de suport, acompanyament i tutela de persones vulnerables que desenvolupa l’entitat. Pere Cornellà ha destacat que el premi “és del gran equip de la Fundació”. El guardó consisteix en una peça amb la que l’artista gironí Josep Perpiñá i Citoler reprodueix el campanar de la basílica de Sant Fèlix de Girona. En l’acte hi han participat també Miquel Calsina, Delegat episcopal de Mitjans de Comunicació Social i Víctor Gay, secretari del jurat dels premis sant Fêlix.