L’Àrea Social de la Fundació ultima els preparatius de Nadal i Reis per a les persones que tutela. Gairebé un miler de regals es distribuiran aquestes dades i es fa d’acord amb les preferències i peticions de les persones.

L’Àrea Social és el pilar de l’entitat; des d’aquesta àrea es vetlla pel benestar personal, la salut, l’entorn de vida, les relacions personals i la integració social de la persona protegida. L’any 2014 es van registrar més de 12.000 accions de seguiment de la situació personal o social de les persones protegides, a càrrec dels 40 professionals d’aquesta àrea (treballadors i educadors socials, psicòlegs, integradors socials…). D’aquestes accions la Fundació subratlla les visites presencials de contacte directe i gestions, els acompanyaments mèdics (ja sigui en visites ambulatòries o durant ingressos hospitalaris). Més de 150.000 km realitzats en desplaçaments en exercici de les seves funcions.