El proper 2 de desembre, el director de la Fundació Tutelar, Josep Maria Solé, pronunciarà la conferència “La nova visió de la protecció jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l’ONU” organitzada pel DIXIT a la seu de l’entitat. La conferència tractarà els canvis legals que fan referència a les mesures de suport a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l’ONU. Aquestes mesures són les que han de suposar la desaparició dels conceptes d’incapacitació i tutela que avui coneixem. L’acte també vol obrir un espai de reflexió i debat sobre el binomi abandonament-paternalisme a partir d’unes pautes orientatives per a aquells qui tenen responsabilitats d’ajuda, guarda o tutela de persones sense plena capacitat de decisió i han de prendre decisions envers les seves vides.
Josep Maria Solé, advocat, a més d’exercir la direcció de la Fundació Tutelar,  presideix ENCAIX -Associació d’entitats tutelars de persones que pateixen malalties mentals.

Data: 2 de desembre de 2014 a les 17h.
Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. C. Bernat Boades, 68. Girona
Inscripció: inscripció gratuïta, per rigorós ordre d’arribada, emplenant el següent formulari en línia
Organitza: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”