Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar, ha rebut avui el premi Falcó Carlemany durant la celebració de la Trobada Anual del Fòrum. Aquest guardó distingeix aquella persona que hagi contribuït amb la seva dedicació i el seu esforç a un Projecte Cívic i Social. Amb un breu parlament, Josep Maria Solé ha explicat al conjunt d’empresaris assistents al lliurament dels premis l’essència de l’entitat i ha expressar la seva “sort per dirigir i treballar en aquesta entitat i amb aquesta gent”. Solé ha aprofitat l’ocasió per demanar al col·lectiu la seva col·laboració amb el sector social. També han assistit a l’acte el president de la Fundació, Pere Cornellà, i personal de l’entitat.

Per la seva banda, la periodista i escriptora Pilar Rahola ha estat guardonada com a soci d’honor. 

Què és Fòrum Carlemany?

És una associació sense ànim de lucre que neix a Girona l’any 2003 impulsat per unes 60 empreses, que comparteixen dos grans objectius: l’excel·lència en la gestió empresarial i la millora contínua de les seves empreses. 

Per contribuir a l’assoliment d’aquests objectius, es dóna suport a l’intercanvi de coneixements i experiències a través del grups debenchmarking,tècnica de gestió empresarial, que pretén descobrir i definir els aspectes que fan que una empresa sigui més rentable que un altre, per després adaptar el coneixement adquirit a les característiques de la nostra pròpia empresa; més de 200 directius hi participen actualment als diferents grups creats.