El director de la Fundació, premi Falcó Carlemany 2014

Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar, ha rebut avui el premi Falcó Carlemany durant la celebració de la Trobada Anual del Fòrum. Aquest guardó distingeix aquella persona que hagi contribuït amb la seva dedicació i el seu esforç a un Projecte Cívic i Social. Amb un breu parlament, Josep Maria Solé ha explicat al conjunt d'empresaris assistents al lliurament dels premis l'essència de l'entitat i ha expressar la seva "sort per dirigir i treballar en aquesta entitat i amb aquesta gent". Solé ha aprofitat l'ocasió per demanar al col·lectiu la seva col·laboració amb el sector social. També han assistit a l'acte el president de la Fundació, Pere Cornellà, i personal de l'entitat.

Per la seva banda, la periodista i escriptora Pilar Rahola ha estat guardonada com a soci d'honor. 

Què és Fòrum Carlemany?

És una associació sense ànim de lucre que neix a Girona l'any 2003 impulsat per unes 60 empreses, que comparteixen dos grans objectius: l'excel·lència en la gestió empresarial i la millora contínua de les seves empreses. 

Per contribuir a l'assoliment d'aquests objectius, es dóna suport a l'intercanvi de coneixements i experiències a través del grups debenchmarking,tècnica de gestió empresarial, que pretén descobrir i definir els aspectes que fan que una empresa sigui més rentable que un altre, per després adaptar el coneixement adquirit a les característiques de la nostra pròpia empresa; més de 200 directius hi participen actualment als diferents grups creats.
El director de la Fundació, premi Falcó Carlemany 2014

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015