La Fundació Drissa, de la qual som patrons, ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra d’una estafa d’usurpació d’identitat. La trama ha estat descoberta arran de l’avís de dues persones que podrien haver estat les víctimes i que han alertat a la Fundació davant la sospita. Segons han explicat aquestes, les dues han rebut una trucada telefònica en nom de Drissa sol.licitant un donatiu de 180 euros i oferint un número de compte corrent per fer l’ingrés. En ambdós casos, un de Madrid i un de Ciudad Real, l’engany ha anat dirigit a persones grans a les quals l’estafador intentava convèncer del donatiu dient-los que els seus fills ja havien col.laborat amb la Fundació en d’altres ocasions. En cap cas, ni els pares ni els fills, tenien coneixement de l’existència de l’entitat gironina. Davant la possible afectació de l’estafa a altres entitats i persones, tot i que encara no es té coneixement d’altres casos, la direcció de Drissa ha volgut fer públics els fets i assegura que des de la Fundació mai es realitzen cap tipus de campanyes telefòniques sol.licitant donatius i aconsella que les famílies posin en avís especialment la gent gran de casa sobre l’engany. També denuncia els fets pel dany que pot causar l’estafa al seu nom i imatge pública.