El Dr. Claudi Camps, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

El director assistencial de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de Girona i Comarques, el doctor Claudi camps, ha estat guardonat amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga enguany la Generalitat de Catalunya, una distinció que s'atorga a personalitats que han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Les distincions van ser creades pel Govern l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català, que justament dóna nom al nostre centre hospitalari. Volem expressar públicament la nostra satisfacció per aquest merescut reconeixement al doctor Camps, amb qui compartim una mateixa visió i filosofia del que ha de ser l'atenció a la salut mental de les persones i amb qui treballem colza a colze per ser millors professionals al servei dels usuaris i les famílies que atenem a la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines. Moltes felicitats! de debò.  
El Dr. Claudi Camps, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015