Tret de sortida al Pla de Formació intern amb Küppers i Sor Lucía Caram

Convidats d'excepció han donat avui el tret de sortida a la segona part del Pla de Formació intern de la Fundació Tutelar. Aquest matí Víctor Küppers i sor Lucía Caram han obert la sessió inaugural del curs amb l'encàrrec de fer reflexionar als professionals sobre l'automotivació en la importància de cuidar les persones. Cada un d'ells, en el seu estil i amb discurs propi, ens han ofert missatges per pensar en com les actituds  personals davant les diferents realitats quotidianes són cabdals per encarar la vida personal i laboral. El Pla de Formació de la Fundació, organitzat per l'entitat amb el suport de l'Universitat de Girona, està focalitzat en el lideratge i la gestió personal. Té com a objectiu donar eines als professionals per gestionar la seva feina i millorar la qualitat del servei i està està estructurat en sessions grupals.
Tret de sortida al Pla de Formació intern amb Küppers i Sor Lucía Caram

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015