Mons. Pardo: “La tasca de la Fundació Tutelar, humanitza la societat i el conjunt del país”

En l'acte de concessió del Premi Sant Fèlix 2015 a la Fundació Tutelar de les Comarques de Girona, el bisbe Francesc Pardo ha agraït la important tasca que desenvolupa aquesta entitat en presència del seu president –Josep Cornellà-, del seu director gerent –Josep M. Solé-, dels membres del seu patronat i d'un nombrós grup de treballadors.  "La Fundació Tutelar dona vida i esperança", ha dit el bisbe. I ha afegit: "mai no esquiva la gran pregunta ètica que ens planteja ja l'Antic Testament: Què n'has fet del teu germà?, sinó que l'afronta amb coratge i amb un lloable esperit de servei a les persones i al país sencer". En aquest sentit, Josep Cornellà ha dit en la seva intervenció d'agraïment pel premi, que "La Fundació mai no ha dit que no a ningú, i acull tothom", en referència a la missió de suport, acompanyament i tutela de persones vulnerables que desenvolupa l'entitat. Pere Cornellà ha destacat que el premi "és del gran equip de la Fundació". El guardó consisteix en una peça amb la que l'artista gironí Josep Perpiñá i Citoler reprodueix el campanar de la basílica de Sant Fèlix de Girona. En l'acte hi han participat també Miquel Calsina, Delegat episcopal de Mitjans de Comunicació Social i Víctor Gay, secretari del jurat dels premis sant Fêlix.
Mons. Pardo: “La tasca de la Fundació Tutelar, humanitza la societat i el conjunt del país”

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015